Na regen komt zonneschijn
Blijf op de hoogte en volg Wim
08 September 2017 | Roemenië, Constanţa
Na middernacht beïnvloed de graaf het weer. Regen, regen, regen en wel tot en met het ontbijt. De boel dus zeik nat in moeten pakken en het traditionele eieren bakken onder een paraplu is ook niet alles.
En route naar de Zwarte Zee dat is het doel voor vandaag. Geen regenpakken aan we dwingen het af. Na een uurtje een minder handige move van een medeweggebruiker, die vond het nodig om op de weg te om te keren en zeker niet in zijn spiegels te gekeken. Gelukkig hebben wij intercom dus ging het alarm in mijn helm af en kon ik erger voorkomen.
Een heerlijk begin van de route door het bergachtige landschap en hoewel de wegen vochtig toch genieten. Na een paar uur en op weg naar Boekarest droogde de weg verder op en kwam er zelfs een voorzichtig zonnetje.
Daarna nog ruim 200 km mooi weer en dwars door de mais, zonnebloem en tarwe velden tot in de Donau delta.
Die laatste kan je rustig overslaan in je vakantie aangezien het uitzicht en omgeving als super saai betiteld kan worden. Maar goed. Rond de klok van vieren hebben we 384 km de tellers en kijken uit op de Zwarte Zee net even ten noorden van Constanta.
We hebben prachtig weer en weet je wat dan het leukste is, je kan er heerlijk in zwemmen. Dan hebben we dus ook gedaan! Na een XXL pizza, een pepersteak en een glaasje prik op naar morgen.
Bulgarije here we come.
08 September 2017 - 21:13
Gert Jan:
Mooie beschrijving Wim, lekker om iedere avond even mee te pakken!
Mooie tocht verder! -
08 September 2017 - 22:22
Cor:
Leuke verhalen Wim, 't is weer een genot om mee te reizen. Het was even spannend maar gelukkig had Dracula niet zo'n snelle brommert en zijn jullie weer in een veilige omgeving. -
09 September 2017 - 00:06
Kim:
Gaaf pa! Leuk om mee te lezen! Voorzichtig aan en have fun!! -
09 September 2017 - 15:18
Maud:
Ma zegt ,wat kan Wim leuk schrijven....,tja dat wist ik al , lekker jongens ,goede reis verder xxx -
11 September 2017 - 07:46
Bjørn:
Je bent je roeping mis gelopen Wim, dus wachten wij met spanning jouw eerste boek af "Reisverhalen met een GS" :-) Blijven opletten en max genieten maatje.